luni, 5 septembrie 2011

DEVENITI O CORPORATIE!

Multi au alergie la acest cuvant si chiar la acest tip  de organizatie. Ideea este , asa cum spunea William Bridges, de a se crea VOI&Co.
Totul incepe in momentul in care ne dam seama ca  inca lucram oficial la DIVERSE SRL, dar...de fapt, suntem DOAMNA X/ DOMNUL Y imprumutati de DIVERSE SRL.

Cel mai mare obstacol in calea Brandului Personal se afla in mintea voastra. Inseamna sa invatati cum sa GANDITI INDEPENDENT. Si nu are, intr-adevar, nimic de-a face cu decizia voastra de a ramane sau nu la compania la care lucrati pentru inca 6 luni sau...15 ani (daca va ganditi la "15 ani" nu va luati in serios Viata Proiectelor/ Brandul Personal).

Are de-a face totul cu felul in care va priviti in oglinda. Transformati totul intr-un joc, intr-un film: la ora 7 dimineata "Ana Popescu SA" se trezeste, isi bea cafeaua in graba, face un dus si isi alege hainele pe care sa le poarte, se machiaza si se indreapta catre Sediul sau International. Isi deschide computerul, raspunde la email-uri, programeaza un pranz cu un partener, isi consulta lista de To Do. Cam asta este directia de actiune intr-o zi obisnuita.

Ca tot a venit vorba de To Do, listele cu lucruri de rezolvat sunt sfinte! Lucrurile se schimba pe parcursul zilei...in fiecare zi. Dar lista voastra cu "to do" reprezinta ceea ce intetionati sa faceti in ziua respectiva. Aceasta lista trebuie luata foarte in serios. Ganditi-va la cei care organizeaza programul unui presedinte de stat. Fiecare moment, fiecare microeveniment...contine un mesaj.
Aceste mesaje pot adauga sau chiar scadea Brandul Personal.

Life Coaching

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu