miercuri, 28 septembrie 2011

Sunteti propriile "IDEI MARETE"



Idei marete...pot fi bune si proaste. Kieth Olbermann spunea: "daca nu cautati inovatia riscati sa va transformati intr-o parodie".

Asa cum spuneam anterior trebuie sa ne imbogatim permanent portofoliul de "produse". Adica sa venit tot timpul cu ceva nou.
Post-ul de astazi o sa fie mai scurt in sfaturi si mai bogat in citate care transmit exact mesajul din titlu.

"va puteti pregati incepand de acum si pana la sfarsitul lumii, dar nu veti castiga niciodata faima si bani daca nu inventati idei mari". (David Ogilvy)
Potrivit spuselor lui Ogilvy "o idee mareata m-a facut sa tresar cand am vazut-o prima data". O astfel de calitate  nu se intalneste in fiecare zi si e foarte posibil sa nu o gasim niciodata...dar cautarea sa poate conduce ea insasi la inovatie/inspiratie/ aspiratie.

To do:

1. contine portofoliul vostru de produse o idee care in viitor va va face sa tresariti? daca nu, programati ceva in acest sens
2. VISATI LA LUCRURI MARETE. Discutati despre lucruri marete. Ganditi-va la acea tresarire. fara indoiala, nu veti obtine rezultate spectaculoase de la prima incercare. dar...trebuie sa incepeti de undeva!
3. Invatati sa acceptati ideile marete, care va fac sa tresariti! Ganditi-va la ceva ce considerati maret: NATO? EURO? OZN? Coca-Cola?

Incepeti sa ganditi in termeni mareti.

www.officeinsights.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu