luni, 5 septembrie 2011

Transformati-va! Trebuie sa deveniti un pachet!

Oricine este un pachet. Secretul Brandului Personal este sa va asigurati ca puteti controla pachetul vostru si mesajul pe care il trimite.

Daca ne gandim la ambalajele diverselor produse fiecare dintre acestea transmite un mesaj: energie, vitalitate, claritate, economie, surpriza, incredere, frumusete si nu in ultimul rand DESIGN.  Toate acestea formeaza un pachet.

''Ambalajul este tentatia...un intrument care simplifica si face deciziile mai rapide...''(Thomas Hine)

Orice om are o personalitate pe care o manifesta foarte putin intre ora 9 a.m. si 5 p.m. Deci eliminam spontaneitatea si latura noastra excentrica, aceasta insemnand ca pastram doar latura pasiva. Astfel, nu reusim sa ne vindem pachetul, ba mai mult, ne indepartam de el, de semnificatiile sale.

Pachetul se creaza. Cu multe dintre caracteristici ne nastem, o parte le invatam iar pe altele trebuie sa le cultivam. Toate acestea pentru a oferi un pachet complet care intalneste nevoile  angajatorului si ii transmite acestuia mesajul corect despre noi si experienta noastra.

Va recomand sa cititi cartea lui Dale Carnegie "How To Win Friends And Influence People".
Apoi, incepeti sa mazgaliti, sa colorati, sa desenati imagini, scrieti cuvinte.
Si ultima etapa...examinati pachetele, ambalajele, analizati cum va influenteaza deciziile de cumparare si incercati sa va dati seama ce trebuie sa schimbati la voi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu