duminică, 18 septembrie 2011

Valorificati sarcinile marunte si plictisitoare!



" Ne lasam distrasi de ceea ce se afla dincolo de propriul nostru control...[Succesul] incepe atunci cand incercam sa facem astfel incat fiecare zi sa conteze...daca te straduiesti sincer sa transformi fiecare zi intr-o capodopera, nici ingerii nu te pot depasi." (John Wooden)


Cautati independenta!
Formulati-va propriile reguli!
Incercati pe cat posibil ca atunci cand aveti ceva de facut sa va descurcati cu mijloacele ce vi s-au dat si sa cautati singur altele noi. Nu va plangeti ca nu se poate realiza acel proiect. Transformati-l in ceva GROZAV folosind mijloacele date si dand o nota personala acestuia.

Chiar daca sunteti tineri si pe pozitii de inceput puteti demonstra ca exista ceva GROZAV in munca voastra si le puteti arata celorlalti ca fara voi si fara veriga de care va ocupati proiectul general nu s-ar putea realiza.

Totul este o chestiune de ATITUDINE. Sarcini plictisitoare sau OPORTUNITATI! nimeni nu va urmareste tocmai pesntru ca este vorba despre o sarcina plictisitoare. Astfel, aveti ocazia de va pune in evidenta toate calitatile si de a fi managerul propriului proiect.

Cateva pont-uri:
1. urmatoare data cand se iveste o sarcina plictisitoare, acceptati-o si tranformati-o in ceva NEMAIPOMENIT!
2. Vedeti punctul 1 si repetati-l cu regularitate!
3. Creati un portofoliu de proiecte plictisitoare in care voi ati vazut un adevarat potential si le-ati transformat in ceva grozav.
4. O sarcina MARUNTA = O oportunitate MARE

Calea catre excelenta este sa incetati- chiar acum!- sa faceti lucruri obisnuite. Transformati-le in ceva excelent! (Tony Robbins)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu