joi, 13 octombrie 2011

Brandurile personale sunt lideri! la orice varsta!Daca ne gandim la marii oameni de afaceri, acestia sunt niste branduri pana la sfarsit. Indiferent ca afacareile merg bine sau mai putin bine, ei isi pastreaza pozitia de lideri, de business men de succes. Exemple sunt foarte multe. Cel care imi vine in minte cel mai repede este Trump. Stim cu totii ca afacerile sale imobiliare au cunoscut o grava scadere odata cu "venirea" crizei, insa Trump a ramas Trump.

Ne mai putem gandi si la eroii din copilarie. Chiar daca atunci cand ne maturizam nu le mai urmarim activitatea la fel de intens, admiratia ramane.
Trasaturile acestor oameni-brand ar fi: autoinventati, orientati catre schimbare, caliti in lupta, curiosi pana la extrem, copilarosi, naivi, eliberati de trecut, impacati cu ideea ca viata este o tinta aflata in miscare, fericiti, indrazneti, multidimensionali, cinstiti si confuzi, prezente fantastice. Aceste atribute se pot aplicat atat unei persoane de 20 de ani cat si unei persoane cu experienta.
Brandurile personale-fie ca au 21 de ani sau 51- sunt LIDERI. Si stabilesc ritmul! Si emana un entuziasm contagios!


Todo-uri:

1. Brand personal= Leadership!
2. atributele "eroilor" trebuie discutate si alese cele care ni se potrivesc pentru a putea crea brandul nostru
3. ce lideri admirati? de ce? Ce va atrage la fiecare dintre ei
4. Leadership-ul este in proportie de 95% o stare de spirit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu