joi, 6 octombrie 2011

Ce ziceti de un OPTIMISM EDUCAT?



Poate nu este ziua potrivita de a vorbi despre optimism. Steve Jobs a plecat dintre noi dar a reusit sa ne mai dea inca o lectie de viata. A adunat gandurile unei lumi intregi (iubitori sau nu de Apple) in acelasi loc. Putem spune ca a fost optimist pana in ultimul moment si daca tot vorbim si share-uim la status articole si filme despre Steve Jobs si munca sa , poate e bine sa invatam si sa ne  inspiram putin din flerul sau.

"Daca va afundati in pesimism nu veti ajunge niciodata in varf. [Deci]...am putea foarte bine sa incercam sa ne distram" (Scott Fischer, inainte de o incercare de a esclada muntele Everest).

Poate nu sunteti sufletul petrecerii. Nu e asta o problema. Dar poate ar fi bine sa va exersati zambetul in fata oglinzii, asa cum ne sfatuieste Tony Robbins.
A zambi- in sine- va relaxeaza. Este un lucru demomstrat. Un zambet cere un alt zambet, un zambet emana pozitivitate deci se creaza o stare.

Este vorba despre AUTOMOTIVARE. Daca nu noi atunci cine: exersam zambetul in oglinda, ne imbracam cu o camasa noua inainte de o prezentare importanta, ne schimbam putin stilul parului inaintea unui eveniment. Aceste lucruri nu ne fac neaparat mai frumosi sau mai destepti dar ne creaza starea necesara pentru a performa in domeniul in care activam.

R.I.P Steve Jobs & si multumim pentru lectiile pe care ni l-eai predat si pe care mult timp de acum incolo le vom revizui!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu