luni, 20 iunie 2011

No excuse!Cele mai recente studii cu privire la gradul de mulțumire al angajatului la locul de muncă relevă cam aceleași rezultate:
cei mai mulți dintre managerii români nu știu să-și motiveze angajații.

Tradus în cifre, 70% din managerii români nu știu să își  motiveze angajații. Principala problemă o reprezintă lipsa de comunicare cu subalternii.

Lipsa de comunicare are două cauze majore: imposibilitate sau neștiință. Dar cum există deja o serie de instrumente ce pot fi folosite cu usurință, lipsa de comunicare se datorează în mare parte (ne)voinței managerilor de a investi in acțiuni specifice.

În oferta de job, un angajat primește: “salariu motivant, laptop, telefon, asigurare medicală și team-building-uri periodice”.  Câte din aceste team-building-uri ajung să își atingă obiectivele propuse inițial, câte din ele au un obiectiv în afară de acela de a ieși cu colegii la munte, câte din ele nu se transformă în petreceri memorabile și cel mai important, câte din ele au rezultate durabile și măsurabile?

OFFICE INSIGHTS propune un concept nou și unic pe piața din România și asigură managerii că firma pe care o reprezintă va deveni o companie în care potențialii canditați VOR DORI  să lucreze. Metoda OFFICE INSIGHTS este testată pe piețele din Europa și Statele Unite și reprezintă un altfel de team-building, cu rezultate eficiente si costuri la jumătate.
Oferta completa, dicounturi utilizate si alte informații la:
office@officeinsights.ro sau  +40 723 403983Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu