marți, 6 septembrie 2011

Brandul personal se refera la valoarea voastra

Astazi o sa scriu exact ca in cartea lui Tom Peters.
'' Esentialul

O afacere de o singura persoana este...o afacere ca stil de viata- o afacere care arata cine sunteti si care va sunt valorile. (Runing One Person Business)

CINE SUNTETI
CARE VA SUNT VALORILE

Maiestrie. Crestere. Distinctie. Proiecte WOW. Autonomie. Autocontrol. VALORILE MELE. Aceasta este materia prima a Brandului Personal/ EU S.A./ Voi&Co.

Este vorba despre supravieturie. Adevarat. Dar este vorba- chiar mai mult- si despre moralitate. CEEA CE VALORATI VOI. Puteti sustine cu sinceritate ca toate cele 4 intalniri pe care le-ati avut ieri "la lucru" s-au referit la genul de "Munca pe care o valorati"...in Viata? Amintiti-va. Ganditi-va la acele sedinte. Ati motait? Sau ati adus o contributie esentiala-si care ar fi putut sa fie foarte discreta- in concordanta cu Aspectele de Ansamblu pe care le valorati in Viata ca Individ Unic?

Esenta Morala a Brandului Personal:
1. reveniti asupra programului voastru de ieri. ce spun lucrurile facute ieri despre voi? Mai bine aruncam o privire asupra lucrurilor de maine, asupra intregii saptamani care urmeaza.
2. aveti o misiune formulata? cum puteti stii care va sunt valorile daca nu stiti care este misiunea, care este mesajul pe care vreti sa il transmiteti.
3. valoarea voastra se reflecta CLAR in modul in care va petreceti timpul, natura fiecarei contributii aduse la fiecare sedinta, persoanele cu care va petreceti timpul."

Alegeti un aspect pe care il modificati in urmatoarele 24 de ore!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu